Natura 11-2-19

Tal dia com avui 11 de febrer de 1944, aquesta humil persona que escriu aquestes línies, va veure la llum del sol per primera vegada i per celebrar tot el que ha plogut des de llavors, he anat en companyia de la meva filla a un lloc emblemàtic a Catalunya per veure la sortida del sol, el Cap de Creus.
En principi no les tenia totes clares respecte al temps, ja que aquesta nit ha fet un petit ruixat que a penes ha durat tres minuts, però quan he saltat del llit i he mirat per la finestra he vist que el cel estava força net i brillaven algunes estrelles a la banda de marina.
Hem arribat quan a penes faltaven 10 minuts per la sortida, per tant hem tingut temps de preparar la màquina fotogràfica i buscar un lloc arrecerat, ja que la tramuntana bufava de tal manera que feia impossible mantenir-se dret per poder enfocar.
Un cop fetes les fotografies de rigor, hem girat cap i cul i hem anat a visitar el poble de Port Lligat, cosa que amb la quantitat de vegades que he passat per la carretera al Cap de Creus, mai havia anat a visitar aquest racó de mon.
Per últim hem anat a la gran platja entre Roses i L'Escala a l'altura de Sant Pere Pescador. Dona gust caminar per la platja quan no veus ni una ànima enlloc, de fet tot i fer un sol ben maco, la tramuntana no invita a passejar, només hem vist una persona passejar per la zona dels arbres, o sigui per l'ombra i en màniga de camisa, és ben bé que hi ha gent que, o són molt valents o molt temeraris.




































Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023