Natura 18-6-22

 El dia 21 d'aquest mes, el sol arribarà al seu màxim de carrera per l'horitzó amb direcció nord i després de romandre tres o quatre dies en el mateix punt, començarà la seva carrera a la inversa amb direcció sud i finalitzarà la mateixa el 21 de desembre, altre cop iniciarà la pujada cap al nord i sant tornemi, Mare de Déu quin avorriment¡¡Milions d'anys fent sempre el mateix sense cap queixa, bé, de tant en tant fa algun estossec perquè, tant satèl·lit i ferralla que tenim a l'atmosfera li deu fer pessigolles al nas. Tinc la impressió que si estossega gaire, algun dia, no molt llunyàfarà un net i tota aquesta ferralla l'enviará a fer companyia als quatre peixos que deuen quedar a l'oceà.

Bromàs a part, el sol solet enguany, en farà suar el que no està escrit, no  si aquesta polsina de caràcter aeronàutic, és evident que són deixalles, ajuda a provocar encare més calor o no.
El que si , és que en anys anteriors a l'any 2020 aquesta pols en suspensió no hi era. Els records que jo tinc en els anys de molta calor, el cel era blau i ara és blanquinós.






                                                                             Festes de Mata































Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023