Fotografía astronomica 4-1-2024


 Orió, la constel·lació, reina de les nits d'hivern ja va traient el nas per l'horitzó a primeres hores de la nit, per la pròxima lluna nova vinent la podrem gaudir en tota la seva esplendor.

Ara corre molta informació per internet sobre l'estrella Betelgeuse, que si ja ha explotat, que si no, però falta poc, que si ens pot afectar la radiació quan exploti i ximpleries d'aquestes, vaja, com si l'estrella estigués a la cantonada.
 que sembla veritat que l'estrella fa uns moviments estranys i pot explotar en qualsevol moment o potser ja ho ha fet, però, la realitat la sabrem d'aquí a sis mil o set mil anys. Si per aquesta època soms vius en parlarem, mentrestant tot el que es digui sobre aquesta estrella en referència a la seva desaparició, són ganes de parlar.
Com que tinc l'observatori al terrat orientat a l'est, ara mateix tinc a l'abast Camelopardalis,Perseus, Auriga, Geminis, Taure i Aries, Orió ja es pot de començar a fer alguna cosa si espero al fet que pugi una mica sobre l'horitzó, Només hem de demanar als déus tot poderosos que dominen la geoenginyeria de la terra, que mantinguin el cel net de porqueries i que quan hagi de ploure, la deixin caure per la seva suor, però com que són tots una colla de.................. Val més que no ho digui, de moment ho deixo així.




























Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023