viernes, 19 de agosto de 2016

Natura 19-8-16

Unes quantes fotografies fetes aquests dies de calor, a la espera que canvi-i el temps i refresqui per una banda, i per l'altre que la lluna em permeti endinsar-me dins les constel·lacions, per fotografiar els seus tresors.
Això últim succeirà sempre que les llums del carrer i la provinent de la ciutat de Banyoles no augmenti de intensitat.
Abans, quant algú desitjava alguna cosa, per exemple que plogués, que la collita fos bona o qualsevol cosa que convenia, la gent feia unes pregaries al sant corresponent i la cosa se solventaba més o menys.
A mi també m'agradaria pregar per tal d'evitar tanta llum,però no se quin es el sant que porta això de les llums, i molt en temo que no n'hi ha cap que tingui aquesta cartera, docs més aviat tant els deus,les verges, com els sants, queden molt agraïts si se'ls hi posa una espelma, o sigui un llum. Redimonis, això es contradictori,posar llums per treure llums.
De existir aquest sant, no m'imagino encenen-li ciris per demanar-li que abaixí la intensitat de les llums del carrers, sobre tot si ho faig quant es treu en processó, que pensaria el sant ? Eh que es faria un embolic ?
Tothom diu que quant es mori, vol anar al cel, això es com allò de que els arbres no ens deixen veure el bosc, i la manifestació més perfecte del cel es don a la nit, precisament quant els llums no ens deixen veure el cel.

Gavines a la sortida del sol


Aquest blau tan llampant que es veu en aquestes aigües, no es res més que el reflex del cel.

Manifestació de "cabretes" i no de bon matí sino cap al mig dia.


Tot passejant.

Gran quantitat de orenetes fent passades al cim de l'aigua, unes beuen i les altres cacen mosquits.


Gavines reposant.


Un gat aixeca el cap al sentir fressa, ben camuflat en un marge.

A la sortida del sol.

Avions fent evolucions abans de la sortida del sol.


Núvols de tempesta al nord de Banyoles.

Raigs de sol sortint d'uns núvols.Lluna plena.


Sortida del sol de avui.No hay comentarios:

Publicar un comentario