Natura 25-3-17

Unes quantes imatges més de la natura que ens envolta i del cel del Pla de l'estany que com el cel arreu del mon, va variant el seu aspecte, moment rera moment i oferint imatges diferents a l'ull de l'observador.
Cada mati al llevar-me, surto al terrat per tal de comprovar la sortida del sol i fotografiar-lo si presenta algun aspecte interessant, en el dia de ahir la sorpresa no ha estat en el sol, sinó en una fumarola que sortia d'uns pisos que es troben no gaire lluny de casa meva.
En principi i al primer moment, vaig apreciar la gravetat de l'incendi, a punt vaig estar de avisar als bombers, però tot seguit vaig sentir el soroll de la sirena del seu vehicle i que en qüestió de molt poca estona, el foc anava minvant i canviant el color del fum de negra a blanquinós.
Espero que ningú hagi pres mal, i que el dany sigui el menor possible.


A la sortida del sol, una situació dramàtica l'acompanya. 

Escenes com aquesta les veiem al cinema, però aquesta és ben real.

La acció dels bombers es comença a fer notar quant el fum varia del negra al blanc,en qüestió de poca estona el foc estava extingit.







Uns anys abans aquest ocell era dels primers en anunciar la primavera,actualment amb el canvi climàtic encara la anuncia però, molt més aviat,doncs a mig febrer ja son per aquí.
















Llorer en flor

La majoria dels fruiters ja son florits.







Qui no anat a buscar espàrrecs ?  Doncs aneu-hi perquè n'hi ha per donar i vendre, aquest any és abundós gràcies a les pluges caigudes aquest hivern.

Un parell de sortides amb una duració de dos hores, ne he fet per tot l'any.

Ara feia anys que no aconseguia una collita tan generosa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023