Natura 30-11-17

Ja tenim el fred aquí, i d'aigua res de res. Aquest temps maleit sigui, ens està escanyant de set, hi ha sobre, el Pirineu està més net que una patena.
Però bé, tampoc ens esvarem, ara fa uns anys quan es parlava de fer venir aigua del Roine perquè també hi havia una sequera severa, de volta va començar a ploure, els envasaments es van emplenar i l'aigua corria per tot arreu i d'aquell fet ja no se'n va a tornar a parlar mai més.
Potser ara fa el mateix, quan ens tingui ben escanyats començarà a ploure a bots i barrals que li haurem de pregar que pari si us plau.
Ja ho veurem, jo de moment me n'he anat a veure el mar, que de fet és el lloc d'on surt una bona part de la pluja i m'he amarat la vista i els sentits d'aigua que encara que sigui salada no per això deixa de ser aigua.
Dona gust anar a veure el mar quan la bogeria de l'estiu ja ha passat i tens tota la platja per tu. Quina tranquil·litat, fins i tot sembla que es respira millor aquell airet carregat de iode i sal, el cas és que quan la tramontaneta es mou i es converteix en rispa, la platja es queda més sola que la una.

El mar o la mar, mai ha tingut problemes de si es mascle o femella.


Dies de solitut.








les Medes vistes des de Pals

El Pirineu espere.


Tórtures prenguen el sol.


Avui dia 30 de Novembre primer dia en que ens trobem amb una bona torrada.














Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023