Natura 21-3-18

Bé, ja tenim la primavera del 2018 encetada, ahir tarda va fer la seva entrada, acompanyada d'una tramuntanada que tela marinera, com bufa.
Confiem que la dita popular de "Març ventós i abril plujós, treuen a Maig florit i formós" es compleixi i plogui, però que plogui de veritat, no el que ha fet fins ara, que només s'ha dedicat a treure la pols del terra.
És necessari que els rierols cantin la cançó de l'alegria, que els embassaments es posin a vessar i que el camp s'amari per una colla de dies.
No sóc una persona religiosa, però dia si i altre també envio pregaries al deu de la pluja perquè desperti i miri quin és l'estat de camps, boscos i rius, que estan abandonats de la seva mà.
Molt em temo que aquests aires de restricció que pateix el nostre país, també ha empeltat al deu de la pluja i ara, quan es digna a mirar cap a la nostra terra (vull dir El Pla de l'Estany) veu que tenim un estany de bones dimensions i diu, "Aquests no necessiten aigua perquè ja tenen una bona bassa" i passa de llarg deixant-nos amb un pam de nas.


Tempesta al nord de Banyoles.



































Calçotada.

























Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023