Fotografía astronómica 12-8-2020

 Ara quan escric aquestes lletres, són les vuit de la tarda del dimecres 12 d'agost, he mirat el pronòstic del temps i pel que veig molt possiblement arribada la nit, en permeti fer algunes fotografies que tinc a la llista de la constel·lació del Cigne. Les que tenia fetes de l'última sessió, un cop revisades les exposo a continuació.

Per mitjà d'un programa d'astronomia, puc veure el cel que ens passa per sobre en el moment de fer les fotografies, així és que només he d'anar triant els objectes que a mi m'agraden visita'n-los primer i apuntant les coordenades de cada objecte triat. És per això que molts dels objectes no tenen nom però que a mi em fan peça, bé perquè és una nebulosa amb estrelles o un conjunt d'estrelles que fotogràficament pot quedar bé. El que si procuro és referenciar cada fotografia amb el nom d'alguna estrella i si no pot ser deixo les coordenades per si algú vol visitar el lloc fotografiat.



Cada mes quan la lluna és a mitja feixa, li faig un parell de fotografies per tal d'esbrinar si te algún forat nou, per ara no he tingut exit.









Es pot veure a les coordenades AR/DEC 20-54-1+42:32














Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023