Natura 12-5-2022

Unes quantes fotos realitzades les unes quan surto a fer el passeig matinal i d'altres al terrat de casa , també n'hi ha una de la ciutat d'Olot feta des de l'hort dels familiars que tinc allá.

La majoria d'elles posent de manifest que la primavera va avançant i que la calor aviat la tindrem entre nosaltres, tinc la impresió que aquest any és de poca pluja almenys al Pla de l'Estany, perquè en altres territoris la pluja ha estat més generosa. Només ens hem de fitxar en el cabal del Matamors que ara per ara l'aigua brilla per la seva absència pel que fa a la zona del pont, va córrer una mica quan les últimes pluges, però no ha caigut suficient per alimentar-lo durant un temps.

Les pròximes fotografies segurament estaran dedicades a la costa, ja que tinc intenció d'anar a fer una visita a la zona del Cap de Creus o a Roses ja ho veurem, de fet serà una visita rapida i de bon matí per evitar la calor, el motiu de tot plegat és que vull arreplegar una mica d'aigua de mar que ja se m'acaba, no és la primera vegada que faig aquesta sortida, m'agrada tenir aigua marina a casa ja que fem alguns cuinat amb ella i perquè és una bona font de minerals per l'organisme.

Així és que si algú va a banyar-se al mar i el nota una mica baix de nivell que sàpiga que la culpa és meva que de tant en tant en trec alguna garrafa, ( els peixos no crec que la trobin a faltar)





                                                           Res més apartat de la realitat



                                                  Un projecte d'arc de Sant Marti                                      

                                                             
                                                            Corre però ben justet.










                                                         Canta per`no a la lluna
                                        















                                                            Han passat dos dies i a deu aigua






 
                                                            Una part de la ciutat d'Olot




                                                       Reflexió solar en el núvol










A les fotografies que venen a continuació veurem el tipus d'atmosfera que provoca la fumerria dels avions que dia si i altre també deixen el cel ben ratllat. aixís es lluita contra el canvi climatic.





















Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023