Natura 9-9-22


A principis de setmana, crec que era el dilluns recentment fosquejat, surto a la terrassa per a posar l'equip en marxa a fi de realitzar unes proves del nou material adquirit, més que res fer els ajustos d'enfocament de la càmera en el telescopi i deixar-lo tot calibrat i equilibrat quan m'adono que cap a la part del Pirineu s'estava desembolicant una forta tempesta amb abundant aparell elèctric. Així que munti una càmera sobre el trípode i capti un parell de vídeos que després vaig desglossar en unes quantes fotografies.
Som al setembre i els xicots dels avions fumigadors han tornat a la feina per procurar que plogui poc no sigui que amb alguna tempesta quedem negats, per altra banda, contribueixen a l'anunciat canvi climàtic amb la quantitat de litres i litres de combustible que cremen cada dia, per poder dir després que l'atmosfera no pot tolerar més que agafem el cotxe per anar a treballar, ja que contaminem massa, és per això que ens fan pagar un impost i d'aquesta manera ja queda tot arreglat. Anem bé.





En aquesta fotografia, es pot veure el perfil de la muntanya de la Mare de Déu del Mont, Les llums de la dreta son las del carrer Ausias March de Mata.









Altres fotografies

 Volada de cigonyes




Els núvols de la part baixa son naturals però els del cim son creats per l'home.

Vinga tela.



                                     Forats fets pel picot.
                                      

                                     El senglar ha passat una bona estona.










Aquesta és la tónica diaria, els avions perden el cul per enpastifar l'atmosfera.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023