Natura 29-10-2022

 Hem arribat a l'extrem de què els nostres drets i llibertats s'estan  trepitjan de manera alarmant amb la particularitat de què els primers de posar el crit al cel, polítics i governants, gent de ciència i la majoria de la massa social, ho veuen, però callen, no diuen ni mu.

Per més que a la gent com jo, que veiem i denunciem el que veiem, quan s'aparta de la lògica, ens posin l'etiqueta de conspiranoics, i tarambanes, ja ens és igual, el que ens vulguin fer passar per tocats de l'ala, perquè mira penso que és al revés, qui estan tocats de l'ala són ells, que, al cap i a la fi, també els hi toca el rebre, ja que això afecta a tothom.
M'estic referint a l'atac contra el clima que estan portant a terme aquest grapat d'avions que dia rere dia ens fumiguen fins a l'avorriment, amb el beneplàcit de polítics i governants de casa nostra i de l'estat que uns i altres repeteixo, no diuen ni mu. "Si, diu algun esporàdic entès, això són esteles de condensació, és vapor d'aigua" Vaja, vaja, de tota la vida les esteles de condensació no aguanten al cel més enllà dels cinc o deu minuts, en canvi, aquestes es van desfent a poc a poc deixant una capa calitjosa que actua com un filtre solar, però que el que fa és augmentar la temperatura ambiental, el cel perd el blau i queda blanquinós de tal manera que un dels drets que tinc com persona humana, LA CONTEMPLACIÓ DELS ESTELS A LA NIT, m'ha estat arravatat de manera enganyosa per part de tots aquells interessats en què això passi, sense donar explicacions convincents del perquè es fa.
Que no em vinguin amb el conte de fades de què l'inexistent canvi climàtic és provocat per l'ésser humà que va a la feina amb un utilitari, mentre un nombre desconegut d'avions aboca diàriament tones i tones de combustible per fumigar els núvols i així evitar la pluja que tota la vida del planeta necessita de manera urgent. Al final hem de dir que qui esta o pretent canviar el clima són quatre interessats.
Volem explicacions lògiques i no interessades del perquè de tot plegat i qui són o quina és la mà que mou aquest desgavell, com a mínim la TV pública hauria de fer debats sobre el tema.
Encara que crec que el silenci serà el protagonista com ha estat fins ara.

Son avions petits que quasi bé no fan soroll







Sortides de sol amb les ja tipiques esteles d'avions.







Vulguis o no aquesta merda arriba a terra i ho ensuma tothom.



















El cel perd el color i es converteix en una sopa blanquinosa.




Estem convertin la nit en un dia apagat, imposible veure les estrelles i menys fotografiar-les.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023