Natura 16-5-2023

 Avui dia 16 de maig, aquesta treva que ens havien donat els fumigadors s'ha acabat. Tornen els dies grisos i de cel mig emboirat a causa de la quantitat de merda que aboquen als nostres cels.

Ara com ja és costum tornaran a pujar les temperatures, per culpa de l'efecte hivernacle que creant aquestes deixalles i ens tornaran a emplenar el caparrot amb el conte que hi ha un canvi climàtic bestial, causat pel fum dels cotxes que fem servir per anar a la feina, dels quatre pets que fan alguns animals, ja que aquests gasos alteren el clima de la terra i això ens portarà misèria, malalties i fam.
Mare de Déu, els que pregonen totes aquestes ximpleries es pengen la medalla d'experts i diuen que això és ciència.
El mateix dia, posterior a quan van plegar de passar els avions, la temperatura es va regular a l'equivalent al mes de maig, inclús ha nevat en cotes altes, el cel ha recuperat el seu blau i els núvols es desenvolupaven amb naturalitat.
A les acaballes del segle vint, miràvem al vint-i-u com el segle en què la ciència portaria a la humanitat a cotes elevades de saviesa i benestar. Ara, vist el vist, crec que anem abocats a la borreguera més estrepitosa si no aixequem el cap i fem servir la raó i el sentit comú.


                      Dies perfectes com a estat tota la vida,cel blau i núvols de desenvolupament natural












Altre cop tornan les máquines a complir la funció de tapar el sol amb la excusa de preservar la terra no fos que s'escalfi més del compta. Com si la terra no hagues petit alts i baixos en la seva historia al llar dels milions d'anys de existencia. A més, per que tapen el sol i donen al CO2 que no més significa el 0,04 % de l'atmosfera, com a culpable del escalfament ? Ciencia del segle vint-i-u.










Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023