Fotografia astronómica 9-8-2023

 Tant tant el cel s'ha arreglat una mica i en aquest canvi de lluna sembla que tindrem algun dia, millor dit alguna nit amb condicions per poder dedicar unes hores a la fotografia del cel, tots els intents fets en el mes de juliol han estat una pifia, he provat de fer alguna tirada però el cel no responia i la feina feta l'he hagut de llençar a la paperera.

Un dels millors dies d'aquest agost ha estat el passat dia 7, el vent que ha fet aquests dies ha netejat l'atmosfera i l'equip ha respost favorablement.
 de gent d'altres indrets de la península, també afeccionats a la fotografia del cel, que enguany no s'han menjat una rosca, cosa mai vista almenys fins a l'aparició el 2020 d'aquests artefactes voladors que empastifen l'atmosfera, ara en temps de vacances reposen i es preparen de cara al setembre que ja hi tornarem a ser, així i tot encara en passa algun que en deixa anar algun raig de record. Ens hem d'empassar el canvi climàtic tant si volem com si no.



















Les fotografies de la lluna han estat fetes amb el 80 mm que está equipat amb el filtre UHC i per aixó surt amb aquest color. De moment em trec del cap montar el tub de 200 mm ja que resulta un pel massa pesat per aquesta montura, peró todo se andara. L'equip de moment és el que veieu a les fotografies.









Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023