Natura 9-9-2020

 El rec Matamors, el pobre havia arribat a les últimes, li quedaven una bassa aquí i un altre allà. Per fi, aquestes últimes pluges l'han fet revifar una mica i l'aigua torna a córrer però amb poca alegria, a veure si aquest setembre és diferent de l'any passat i porta una mica de pluja que el torni a fer cantar com la primavera passada.

Una cosa és segura, així com l'any passat va estar mort amb quatre basses mal contades, que ben segur la majoria d'animalons van tenir problemes per veure, al llarg d'aquest any no ha estat així, perquè n'han tinguda tanta com n'han volguda.
Ahir dia 8 de setembre, el passeig matinal va ser gratificant perquè l'atmosfera es presentava neta i lluminosa, la nit anterior havia bufat la tramuntana i almenys la cara del Pirineu es perfilava clara i neta, sobre els nostres caps, un cel clapejat de cabretes anunciava pluja a la tarda però, el color blau de les clapes de cel era impressionant. No cal dir que amb aquest panorama davant els meus ulls, no vaig desaprofitar l'estona.




























Anunci de tardor





Fent la maleta














Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023