Natura 1-1-18


Començaré dient, que avui dia 1 de l'1 del 2018, com cada dia i en horari d'hivern, a les 9 h, he fet el meu passeig matinal diari, acompanyat per la meva senyora. Els companys que normalment anem plegats, acusaven haver dormit poc a causa de la xerinola de la nit de cap d'any i han sortit una mica més tard fent el recorregut al revés, pel qual ens hem acabat trobant.
El dia s'ha llevat nítid i clar amb una temperatura més pròpia de la primavera que del mes de Gener, la llastima de tot plegat és que no plou i els sembrats, el camp en general és mort de set, una set que ja fa temps que s'arrossega.
Torna'n al cap d'any, per mi és una celebració del passat, ja fa anys que no la celebro, quan s'arriba a certa edat el més saludable és un sopar lleuger entre set i vuit o sigui més aviat que tard i quan hi ha són, a dormir, que normalment és entre deu i onze.
Són festes que el jovent s'ho passa pipa, menjar i veure a dojo i molta, molta xerinola, propi de l'edat. En fi, és l'edat qui va posant a la gent al seu lloc i jo no seré menys.



1 del 1 del 2018 a quarts de nou.

IDEM

Durant el passeig






La terra crida AIGUA siusplau!!!


La vista de l'ocell no es prou satisfactoria.

Ara ! des d'aqui es perfecte.


Qui la vist i qui el veu, Al final de la pagina hi ha unes fotografies de l'any 2014, l'última vegada que l'hem vist viu de debó.








Aqui es pot veure l'ombra d'una persona fent una foto.





El recorregut del sol per l'horitzó cada sis mesos








Altres fotos del Decembre passat.





Quatre gotes caigudes a Esponellà porten a terme un arc de Sant Marti a mitges.


Reunió de familia.



El Matamors l'any 2014



Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023