Natura 18-3-2020

Com la majoria de la gent d'aquest país, aquí estic, tancat a casa, esperant que escampi la tempesta. No vull ser tremendista però tinc la impressió que aquests quinze dies que ens han donat per lluitar contra la propagació del virus Covid-19, quedaran curts i potser la cosa s'estirarà algun dia més, tant de bo m'equivoqui.
En fi, hem de ser responsables i quedar-nos a casa, mentre no surti una solució en forma de baixada de l'expansió del virus, o d'un fàrmac o vacuna, cal posar-hi per part de tothom la petita però a la vegada gran ajuda pel demès i per nosaltres mateixos, quedant-nos a casa.
Amb aquest gest, ens estem ajudant socialment, a què la cosa no vagi a més i a retallar l'empenta que té aquest virus tan contagiós.
Personal-ment, mai havia viscut un cas com aquest i em sembla que la majoria de la gent d'aquest món, tampoc.
Al cinema en vist pel·lícules on la humanitat lluita plegada contra enemics d'un altre mon o pandèmies que amenacen en forma de bacteris o virus, perquè mira per on, això ja es una realitat.
Tant de bo, que d'aquest episodi en puguem treure llissó d'humilitat i de què tots som iguals davant els contratemps que ens imposa la vida. ( ? )

Anim, paciencia i salut.





Pont sobre el Llierca.

Roure centenari a la casa de Tomet a Sales de Llierca.

Comença a ser dificil veure primaveras com aquesta per culpa dels herbicides.







Una mica d'aire fresc carregat de iode que sempre ve bé.

Fotografies fetes des del mirador del jardí botanic de Blanes (2007)











Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023