Natura 12-4-23

 Ja feia uns temps que no obria la pàgina de Natura, el que passa és que quan surto al camp i miro al cel se'm lleven les ganes de fer fotos, ara no té res a veure amb uns anys enrere que les fotografies sortien amb un cel bonic il·luminat d'un blau intens amb núvols ben perfilats, , mireu les primeres fotos que poso a la pàgina, estan fetes durant aquests dies de Setmana Santa en què els avions fumigadors han fet festa i el cel s'ha recuperat d'un dia per l'altre.

Tota aquella persona que cregui que aquestes fumarrines dels avions són completament normals i que no tenen res a veure amb la modificació del clima, que busquin a les pàgines de l'agència espanyola de meteorologia com per exemple: aemetblog.es/2023/04/10/algunas-consideraciones-sobre-la-modificacion-artificial-del-tiempo/#_Toc123055542 . Són documents oficials del Gobierno de España que no els invento jo. Això si, es diu que tot es fa en fi de bé, però de remenar, remenen. En canvi, els portadors de la veritat Maldito bulo etc. et diuen que tot això són coses de negacionistes, terraplanistes i gente de mal vivirQue els únics que tenen la veritat són ells. Doncs mira per on, els qui ho havien de reconèixer són els de l'Aemet, ara ja ho han fet i jo amb això ja en tinc prou.
Tinc la suficienta edad i experiencia per valorar el que veuen els meus ulls quan miro al cel, per tant entenc que fins ara ens han estat enganyan pel que fa al canvi climatic, començant per aquell ( un tal Algor) que ja fa uns anys asegurava que el mar pujaria de nivell i que jo sapiga encara esta igual que sempre.



                 Aquestes fotografies son tal qual és la naturalesa de la atmosfera de tota la vida






Aquestes en canvi demostren la quantitat de porqueria que si está abocant volguen-nos fer creure que es fa en fi de bé, jo dic, ves a saber quin bé en volen a tota la humanitat.






                                                     La neu ha estat escasa en tot l'hivern

















El rastre d'aquests avions son els normals de tota la vida





















L'astrofotografia està abocada a la seva fi, mentre continui aquesta falera per canviar el clima, per part d'aquests elements que avui dia tenen el poder. Tan de bo s'obrin els ulls d'aquella part de la humanitat que encara dorm.



                                 Per sort a arribat la primavera per poder admirar coses mès naturals 



Curiositats de la natura


Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023