Natura 11-8-17

Per fi el temps ha fet el canvi i ens deixa respirar, la bombolla d'aire calent se retira i ara ens trobem amb la realitat del clima propi d'aquestes latitùds pel mes d'Agost.
Hem passat de una calor exagerada a una frescor massa brusca doncs fins i tot el Canigò ha rebut una llepàda de neu que la tramuntana ens va mostrar ahir al matì, quànt tot passejant em fregava els braços trovant a faltar una camisa de maniga llarga. " Òndia ¡ aixó ja passa de frescor. En aquestes, que al mirar cap al Pirineu, veig que el cim blanquejava com si hagès nevat. Ho és o no ho és? prègunto al company en Jesús que té més bona vista que jo. En té tota la pinta, fes-li una foto que així ho veuràs més bé.
De fet encara podem tenir algun dia de calor però de sempre hem vist que arribats a l'Agost sobre tot cap a mig Agost si fa alguna ruixada, el temps ja canvia i la calor minva.
Les nits ja començen a allargar-se i sòn més fresques, per tant aquesta calor tan bestia possiblement per aquest any ja li podem dir adéu, sobre tot a la nit.

Petita enfarinada però suficient per refrescar l'ambient al seu voltant.

El sol a la posta

A la sortida



A la majoria de fotos d'avui, queda reflexat la quantitat de formas capritxòsas dels núvols a causa de les corrents d'aire en alçada.






Varies parras d'una varietat borda situades a peu de carretera, han tingut pel que es veu un any extraordinari.











El massís del Canigó, el puig de Bassegoda i la antena del vehí. Ah ! i l'edifici de Agri Energia.

Mare de Deu del Mont.

Muntanya dels Angels.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023