Natura 23-10-18

De sempre que m'ha agradat fotografiar el sol, no vull dir fotografiar la seva superfície, que també, em refereixo al fet que l'astre solar formi part del conjunt d'una fotografia determinada com per exemple postes i sortides per regle general fotografia de camp ampla, amb muntanyes, nùvols, etc.
Ara al final d'Octubre, la sortida solar coincideix amb la marxa matutina i el puc fotografiar amb horitzons diferents i com que l'ambient matiner després de les pluges s'ha refrescat, una boira impera pels fondals afegint una nota més a l'ambient.
Portem un grapat de mesos que el sol està com adormit i la fotografia de la seva superfície, no ofereix ni una petita taca que el tregui de la monotonia. Cada dia al matí, un cop s'ha enlairat, li dono una vista amb el binocle per veure si ofereix algun canvi, però ja dic, de moment res de res.
Moltes vegades quan el contemplo a ell, que tantes civilitzacions l'ha tingut per un deu benefactor, m'agradaria que cobres vida conscient i es fixés en la família que l'envolta perquè corregís als habitants del tercer planeta i ens ensenyes maneres amb una bona bufa, per tal de fer-nos entrar en raó, ja que el planeta que vam rebre en herència, net i polit al principi, el tenim desconegut.

Fotografía feta el 2009 en el temple de Horus a la població de Edfu, Egipte. Entre altres déus si pot veure a Ra déu sol.





























El Matamors convertit en xocolata.


Anecs aprofitant un bassal d'aigua d'aquestes últimes pluges.



La fira de Banyoles vista des del meu terrat.








Com ha canviat el barri des del canvi dels focus de carrer. I això que ara hi ha lluna.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023