Natura 22-7-18

De tant en tant, anem a passejar, resseguin la riba del Llierca, en el tram que va des del pas que travessa el Llierca de la carretera Tortellà- Montagut on deixem el cotxe aprofitant qualsevol ombra de les que hi ha a la zona i pugem en direcció al pont del Llierca, en principi passa'n per la casa de Can Quetxe fins al pont i la tornada la fem per la part de dalt es a dir per la carretera que passa sota la casa de Serrat del Pont i en direcció a la casa de La Quintana,
Un cop som sota el pont, pugem a la part alta i travessem el pont. Passem per la balma excavada que hi ha sota la casa de Serrat del Pont i anem cap a la font del Cossi, baixem fins al nivell del riu, passem a l'altre costat on hi ha les petites platges de sorra que la gent ara aquest temps aprofita per prendre el sol i banyar-se. Llavors sota una de les ombres dels arbres existents mengem una queixalada tot recordant les aventures viscudes en aquest lloc, quan érem joves i vivíem a Tortellà.
Com sempre aprofito per fotografiar el pont del qual dec tenir unes cinquanta mil fotografies, perquè cada vegada que vinc aquí no me'n puc estar de fer-li alguna foto.
És un camí no massa llarg, que per nosaltres ens va molt bé, ja que és pràcticament ombrívol tret d'un bocí al principi net de vegetació per la banda que surt el sol, la resta del camí és fantàstica.








El Cos


Algunes trepadores esclaten en flor en el mes de Juliol.



Didortes i virundelles en flor.














Zona de la font del Cossi.







Una de les platges properes al pont.





Aquest exemplar de serp tot i ser un exemplar jove, ja fa cap el metre de llarg

Si és el tipus de serp que crec, arriba cap al dos metres peró no es verinosa, però trovarse amb un animal d'aquests adult, imposa.

Montagut vist des dels camps de la Quintana





Altres fotografies.





















Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023