Natura 2-12-19

Estic a l'espera de què el temps faci un canvi i em permeti continuar amb les sessions nocturnes de fotografia del cel però, no hi ha maneres, de dia fa un sol esplèndid i en arribar la nit es comença a tapar i a fer punyetes, així nit rere nit des de fa dos o tres mesos.
Bé, ja vindrà l'estiu, la fotografia com moltes altres coses que volem fer a la vida, ja ho té això, només falta que el dia anterior et proposis fer quelcom, si és una cosa que la vols fer amb ganes, perquè et ve bé, la penses i veus més o menys com anirà tot. Et poses d'acord amb algun company per fer una sortida a tal lloc, prepares les eines, tot disposat. Com acaba la cosa?, O bé plou a bots i barrals, o el company o tu mateix et despertes amb una galipàndria de cavall, o has passat una nit fastigosa a causa de no sé què, en fi, tot a fer punyetes. 
Quantes i quantes vegades ens ha passat això o similar. Per sort no sempre és així, la majoria de les vegades la cosa surt bé, només sol passar amb aquells plans que ens fan il·lusió.
Fa pocs dies que vaig comprar un artefacte per posar la muntura en estació sense la necessitat de deixar-me el coll tot mirant pel buscador de la polar, doncs mira, cada dia tot és guipar al cel, per veure si la cosa es neteja d'una vegada i puc fer la prova tranquil·lament, i van passant el dies................
Mentre's tant el cel es faci esperar, veurem unes fotografies de l'entorn.



Sortides de sol.


















Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023