Natura 18-5-2020

Per fi sembla que el temps s'estabilitza i ens encaminem cap al que queda de primavera més tranquil·la. Tinc la impressió que aquest any no farà aquella calor tan desmesurada que vam tenir l'any passat, ja que la primavera ha cursat amb pluges abundoses, que fan que la terra humida i l'exuberant vegetació, absorbeixi la radiació solar excessiva mantenint un clima més suau.
Per altra banda, en quedar el cel serè, em permetrà fer alguna cosa entrada la nit en qüestió d'astrofotografia, doncs tot el temps que portem confinats, no he pogut ni treure el tap de l'observatori.
Les sortides al camp diàries fan que de mica en mica vagi esborrant de la ment, almenys mentre dura el passeig, el malson de la pandèmia, tot i que en arribar a casa si engegues la televisió o la ràdio, tornes a carregar altre cop el mateix d'aquest, és millor posar programes de natura o alguna pel·lícula que no toqui temes d'aquests que n'hi ha i moltes.
Així és que companys i companyes, procureu passar l'estona el millor possible, que la cosa irà passant d'una manera o un altre. Aquí podem aplicar allò de "No hi ha mal que duri cent anys", el que sap més greu de tot això és la quantitat de gent estimada que s'ha perdut.






























Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023