Natura 30-5-2020

Aquest matí he llegit en un diari que per la setmana que ve se'ns tirarà a damunt una altra Dana (Depressió Aïllada en Nivells Alts), que farà les delícies de granotes i gripaus, vull dir que l'aigua no faltarà.
Ja era d'esperar que a l'haver tingut una primavera generosa d'aigua, l'estiu passaria suau de calor, això no vol dir que no en faci de calor, però que aquesta no serà tan virulent com per exemple l'any passat, que en va fer molta de calor, es deia que havia sigut un any històric i que tot això es devia al canvi climàtic.
El canvi climàtic com tot en aquest món té molta controvèrsia, una bona part de científics diuen que és degut a la mà de l'home i una altra part (pot ser menys) diuen que d'això nanai de la xina, que no hi ha tal canvi climàtic i que tot és normal.
Home, normal, normal tampoc deu ser, que les glaceres desapareguin, els mars del nord perden el gel i es fan navegables, la temperatura ambiental puja de to any rere any, doncs alguna cosa hi deu haver.
Ja sabem que la terra al llarg de la seva història ha passat per tota mena de suplicis mediambientals fins al punt d'arrasar quasi tota la vida, però ara portàvem una sèrie d'anys amb temperatures molt regulars fins que els últims 40-50 anys han anat a més.






































Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023