Natura 27-6-18

Dilluns passat a dos quarts de vuit del matí, acompanyat del company en Jesús, vam anar a fer un tomb per la riera del Borró amb la intenció de passar una estona a la fresca sota les ombres dels arbres que hi ha vora el riu i vaja si vam prendre la fresca, jo vaig estar una estona pensa'n si valia la pena recular altre cop on teníem el cotxe aparcat a fi de posar-me un jersei que havia deixat dins el vehicle, ja que en mànigues de camisa com anava, vaig passar més fred que un gos petit.
Al final em vaig poder refer en anar a prendre el sol en un prat on començava de tocar. Així van les coses, te'n vas a prendre la fresca i acabes prenent el sol.
Aquesta ruta l'hem fet infinitat de vegades, tot plegat és agafar la carretera de Sales de Llierca i anar cap a la masia de Tomet, voltar el gran roure i seguin la carretera baixar fins al Borró que es troba al final de la baixada. Passada la riera a 50-60 metres hi ha lloc per deixar el cotxe.
Llavor es tracta de carregar la motxilla a l'esquena proveïda del corresponent bocata, i tornar enrere per agafar el camí, passada la riera a la dreta.
És un camí, topi't de vegetació carregada de molsa, el que indica que és una zona amb molta frescor i humitat, fins que s'arriba a un prat d'herba i alguns pins.
Passat el prat, s'arriba a la carretera que va cap a Can Bosch, creuat el passa-llis del riu comença una pujada la qual abandonarem en arribar front l'entrada a la casa que es troba a la dreta i anirem a l'esquerra per un camí que torna al riu.
En aquest indret hi trobarem un seguit de petites gorgues on les persones que ho coneixen aprofiten per banyar-se a l'estiu i en ser un lloc molt enclotat l'ambient és fresc.




Masia de Tomet.














Castell de Sales.




Gorgues del Borró.


















Altres fotografies.


Sortida de sol

Formes del liquen.




El Salt Dalmau.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023